Άγρια επίθεση Παπαδήμα στον Γιάννη Μπέζο: «Τα παίρνει και τον προσκυνάνε»

«Πυρά» από την ηθοποιό και νέες αποκαλύψεις για την παρενόχληση που έχει ζήσει

Σε μια άγρια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπέζου προχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, με τη γνωστή ηθοποιό, που τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το «μπαράζ» καταγγελιών εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, να κάνει αρκετά δυσάρεστες αναφορές στο συνάδελφό της.

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/1) στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μη μιλήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν θιασάρχη που τα παίρνει.

Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε εκπομπή του Mega ωστόσο αρνήθηκε, και η απόφασή της αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Πυρά» εναντίον του Γιάννη Μπέζου από την ηθοποιό

Στη σημερινή συνέντευξή της εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να μιλήσει με τον ηθοποιό.

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε.

Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω», εξήγησε η Δήμητρα Παπαδήμα.