Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται μία επίσκεψη στη φυλακή που φέρνει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται μία επίσκεψη στη φυλακή που φέρνει ανατροπές

«Άγριες Μέλισσες» – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (Πέμπτη). Οι εξελίξεις τρέχουν στο Διαφάνι, και οι ισορροπίες αλλάζουν.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Κάποιοι συμμαχούν, κάποια μυστικά αποκαλύπτονται «Άγριες Μέλισσες», ενώ κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους… πληρώνοντας όμως το κόστος.

Στο 131o επεισόδιο, την Πέμπτη 22 Απριλίου

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτά τους. Όμως, η σχέση της με την Ασημίνα κλονίζεται ξανά όταν η αδελφή της, της ανακοινώνει την ανατρεπτική πρόταση του Νικηφόρου. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μετά από, επίσης, μία απρόβλεπτη πρόταση του Νικηφόρου.

Τι θα αποφασίσει; Και τι νέες φουρτούνες θα φέρει η απόφασή του στην οικογένεια των Σεβαστών; Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή την επίσκεψη μιας γυναίκας που θα φέρει καινούριες ανατροπές. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη μια απόφαση που θα προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους.

Η Ελένη, με τη βοήθεια της Ρίζως, αποφασίζει να ρίξει φως σε μια προσωπική της υπόθεση, ενώ ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα πριν ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη. Έφτασε η ώρα να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του;

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα συνεχίσουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να πετούν στο τηλεοπτικό τοπίο κεντρίζοντας τους τηλεθεατές!

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται μία επίσκεψη στη φυλακή που φέρνει ανατροπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .