Άγριες Μέλισσες spoiler: Νικηφόρος εναντίον Δούκα και η εγχείρηση της Ελένης στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω οδηγείται σε λάθος αποφάσεις μετά τα ψέματα του Τάκη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις ζωές των τριών αδερφών Σταμίρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν δυσκολίες όχι μόνο στη ζωή της Ελένης, που έχει μείνει έγκυος στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη (ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) αλλά και στη ζωή της Ασημίνας, που θα απατήσει τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου. Και η τρίτη αδελφή Σταμίρη η Δρόσω δεν φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού θα εξαπατηθεί από τον Τάκη και θα βρεθεί ολομόναχη στην Τρούμπα.

Ο Βόσκαρης σχεδιάζει να ξεφορτωθεί την εγκυμοσύνη της Ελένης με μια εγχείρηση από τον γιατρό της φυλακής, εν αγνοία της. Κάτι που όπως μαθαίνουμε έχει γίνει και με άλλες συγκρατούμενες στο παρελθόν. Σχεδιάζει να πουν στην Ελένη ότι έχει κάποιο θέμα και χρειάζεται άμεσα επέμβαση. Όταν αργότερα θα το μάθει η Ελένη θα συγκλονιστεί. Ο Γκούμας νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει. Ο Λάμπρος τη βρίσκει σε κακά χάλια στο επισκεπτήριο αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του αποκαλύπτει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον Τάκη και ν’ ακολουθήσει το Φίλιππο όταν βρίσκεται μπροστά στην ευκαιρία να πάει σε μια δισκογραφική εταιρία και να τραγουδήσει.

Θα την πείσει ο Τάκης για άλλη μια φορά να κυνηγήσει το όνειρό της; Ο Κωνσταντής εκβιάζει το Σταματέλο για να αθωώσει το Δούκα, ενώ ο Νικηφόρος βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει. Ποιος από τους δυο θα υπερτερήσει; Ο Άγγελος βγαίνει ραντεβού με τη Σοφούλα και της ζητάει μια ευκαιρία να της δείξει τι αξίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο Νικηφόρος κινεί τα νήματα ώστε να πληρώσει αυτά που έχει κάνει και να μπει στη φυλακή ο πατέρας του ο Δούκας. Ή μήπως τελικά ο Δούκας δεν είναι πατέρας του, αλλά ο Νικηφόρος είναι γιος της Μυρσίνης και του αδελφού του Δούκα – γεγονός που θα δικαιολογούσε το πόσο διαφωνούν οι δύο τους;

Στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε μελλοντική συνάντηση του Μιλτιάδη με τον Δούκα. Ο Δούκας λίγο πριν την αθώωσή του επισκέπτεται τον συνεταιρισμό και εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη. Αθωώνεται από τον Αλέξη Γραμματικό και ο Μιλτιάδης εισβάλλει σε έξαλλη κατάσταση στην οικία των Σεβαστών.

Ο Δούκας έχει κι άλλα στο κεφάλι του! Μετά την αθώωσή του επιχειρεί να πάρει πίσω την περιουσία του την οποία είχε παραχωρήσει στα παιδιά του να τη διαχειριστούν όσο ήταν φυγόδικος. Ο Νικηφόρος αντιδρά άσχημα, ενώ η Μυρσίνη παίρνει την πλευρά του Δούκα και τον στηρίζει.