Άγριο κράξιμο στο «The Bachelor» από τον ίδιο τον Alpha: Πανικός στο κανάλι!

Το «The Bachelor» έχει καταφέρει, με τον καιρό να έχει περάσει, να φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, αλλά έχει φέρει και αρκετές αντιδράσεις, με έτερο πρόγραμμα του καναλιού να προχωρά σε… άγριο κράξιμο εναντίον του ριάλιτι του έρωτα.

Αυτό, που μένει μάλιστα χαρακτηριστικά στη μνήμη πολλών, είναι η διαδικασία της «τελετής των ρόδων» και των τριαντάφυλλων, που δίνει στα κορίτσια ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τη σκηνή αυτή να επαναλαμβάνεται σε σειρά του σταθμού και να προκαλεί άφθονο γέλιο, με ένα άλλο ακραίο πλάνο από το σόου να προβάλλεται.

Στο προχθεσινό (1/12) επεισόδιο του «Έλα στη θέση μου», η σκηνή με τα τριαντάφυλλα αναπαράχθηκε από τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, τη Μαρία Ανδρούτσου και τον Χάρη Γρηγορόπουλο, με τον πρώτο να δίνει στην εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιό… το ρόδο, αφού είχε μείνει η μόνη γυναίκα στη σκηνή.

Στέλνουν τον Βασιλάκο στα δικαστήρια

Μπελάδες για τον ALPHA και την παραγωγή του «The Bachelor» λίγο μετά το γύρισμα του ημιτελικού. Αιτία; Όσα προβλήθηκαν σε πρόσφατο επεισόδιο!

Εκεί, παρακολουθήσαμε την περιπέτεια του Παναγιώτη Βασιλάκου και μιας ομάδας παικτριών που είχαν πάει για ιππασία κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού που κατέληξε να χαρακτηριστεί ως «εφιάλτης» από τους εμπλεκομένους.

Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν, ο Βασιλάκος και η Ραφαέλλα είχαν ένα σοβαρό ατύχημα όταν τα άλογά τους αφηνίασαν, πέταξαν κάτω την παίκτρια και το ένα εξ’ αυτών κλώτσησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Όπως αποδείχτηκε, βέβαια, το όλο σκηνικό ήταν βάσει σεναρίου, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στο «The Bachelor» άλλων χωρών.

Η εταιρεία με τα άλογα που συνεργάστηκε με την παραγωγή του παιχνιδιού, όμως, δεν ικανοποιήθηκε με την αποκάλυψη πως όλα όσα είδαμε ήταν… σενάριο και θέλοντας να προστατεύσει το κύρος της, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ριάλιτι του ALPHA, καταγγέλλοντας «σκηνοθετημένα και φανταστικά περιστατικά».

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας έχεις ως εξής:

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετηθήκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντας τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια».