Άγριο «ξεκοίλιασμα» της Ιωάννας Τούνη μετά τη δήλωση για το επίδομα των 800 ευρώ! Οι ύβρεις, η περιπαικτική απάντηση, οι ανθρωποφάγοι και το… κολάζ

Μετά τον κακό χαμό που προκλήθηκε με σφοδρές αντιδράσεις και ύβρεις εναντίον της, ήταν λογικό κι επόμενο να ερωτηθεί εάν η δήλωσή της για το επίδομα των 800 ευρώ μεταφέρθηκε σωστά ή παραποιήθηκε.

Και η Ιωάννα Τούνη απάντησε: “Δε παραποιήθηκαν τα λόγια μου απλά έγινε κολάζ. Μερικές λεξούλες εδώ μερικές εκεί και βγήκε το άρθρο. Μια μεμονωμένη φράση μιας συζήτησης δε λέει την αλήθεια για την υπόλοιπη συζήτηση”.

Τι ακριβώς είπε, όμως, η Θεσσαλονικιά πρώην παίκτρια του «My style rocks»; “Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, με τους χρήστες των social media να ξεσηκωθούν εναντίον της, με την ίδια να αμύνεται επιρρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη στη δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Τα υβριστικά μηνύματα και η απάντηση

Η …»Τουνάρα» όπως την αποκαλούν, όπως άλλωστε συνηθίζει, θέλησε να εξηγήσει το πώς το είπε και τι εννοούσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές” και στη συνέχεια δημοσίευσε τη δήλωσή της καθώς και πολλά από τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε εξαιτίας αυτής.

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση συνέχισε με επόμενο στόρι στο οποίο έγραψε: “Τα μηνύματα που έλαβα είναι χιλιάδες μεταξύ των οποίων και τόσο αισχρά όπως αυτά που σας έδειξα στο προηγούμενο στόρι. Δε με επηρεάζουν καθόλου τέτοια λόγια καθώς προέρχονται από κακόβουλους ανθρωποφάγους που θέλουν να ξεσπάσουν τον θυμό τους. Θα ήθελα ωστόσο να σταθούμε σε αυτό για να εξηγήσω καλύτερα αυτά που γράφτηκαν”.