Άνω Λιόσια: Πατέρας 2 παιδιών βρήκε αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του

Άνω Λιόσια: Πατέρας 2 παιδιών βρήκε αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του

Μια απίστευτη, τρομακτική και δυστυχώς… γνώριμη εικόνα αντίκρισε κάτοικος στη Δροσούπολη των Άνω Λιοσίων, το πρωί της Τρίτη (05.01.2021).

Με την αυλή του σπιτιού του να είναι «καθαρή» το βράδυ της Δευτέρας, πριν ξεκινήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο «Γ.Γ.» βρήκε το επόμενο πρωί –γύρω στις 11:00- μια αδέσποτη σφαίρα μπροστά του και σε εμφανές σημείο, κοντά στην πόρτα του σπιτιού του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας –πατέρας δυο μικρών παιδιών που παίζουν καθημερινά στην αυλή- θορυβήθηκε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Αφού ήρθαν δυο μηχανές της «ΔΙΑΣ» για να πάρουν τα στοιχεία του, ακολούθησε μετά από λίγο όχημα της Ασφάλειας, που συνέλεξε τη σφαίρα.

Ο πολίτης ακολούθησε τους αστυνομικούς στο τοπικό Α.Τ., εκεί όπου έδωσε την κατάθεση του. Όπως προκύπτει, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν αρκετές παρόμοιες κλήσεις από κατοίκους της περιοχής.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στο Newsit.gr, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει εντοπίσει αδέσποτη σφαίρα, αφού λίγα χρόνια πριν είχε βρει μια σφηνωμένη στην οροφή του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το σπίτι του. Γείτονας του είχε βρει στο παρελθόν τρυπημένο το θερμοσίφωνά του από ανάλογη αιτία, περιστατικό που έχει παρατηρηθεί και σε άλλα σπίτια της περιοχής, πάντα από αδέσποτη σφαίρα.

To άρθρο Άνω Λιόσια: Πατέρας 2 παιδιών βρήκε αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .