Άρης Μακρής και Ιωάννα Τούνη σε συζητήσεις για το «Survivor» – Τα ποσά που θα πάρουν οι παίκτες

Άρης Μακρής και Ιωάννα Τούνη σε συζητήσεις για το «Survivor» – Τα ποσά που θα πάρουν οι παίκτες

Ο ΣΚΑΪ επενδύει σε δύο ριάλιτι, «Survivor» και «House of Fame», στο β’ μισό της σεζόν

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του «Survivor», που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», ο τραγουδιστής Άρης Μακρής και η Ιωάννα Τούνη έχουν δεχτεί πρόταση από την Acun Medya για να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης με την ομάδα των «Διάσημων».

«Ο Άρης Μακρής δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά έχει κάνει ραντεβού και είναι στη λίστα των επικρατέστερων. Κάποιες πληροφορίες, επίσης, λένε ότι η Ιωάννα Τούνη θα είναι, ενώ κάποιες άλλες ότι παζαρεύει ακόμη τα λεφτά. Ωστόσο, στη φάση των “Μαχητών”, το κάστινγκ έχει φτάσει στους 300 επικρατέστερους. Η παραγωγή είναι πολύ κοντά στην τελική επιλογή» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες ανά βδομάδα. «Από 300 – 1000 ευρώ την εβδομάδα θα παίρνουν οι “Μαχητές”. Μάλιστα, η αμοιβή θα δίνεται με κοινωνικά κριτήρια. Δηλαδή αν έχουν οικογένεια ή αν αφήνουν κάποια πολύ καλή δουλειά για να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, τα ποσά ανεβαίνουν πολύ περισσότερο στην ομάδα των “Διάσημων”. Ξεκινούν από τις 2.000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν τις 7.000 ευρώ» υπογράμμισε.

Ο ΣΚΑΪ επενδύει σε δύο ριάλιτι στο β’ μισό της σεζόν

Εκτός, όμως, από το «Survivor», άλλο ένα ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό ότι το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα μουσικού παιχνιδιού «House of Fame», που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία.

Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί. Στις τελικές διαπραγματεύσεις για την κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο συνθέτης Φοίβος και ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ επικρατέστερη για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι είναι η Τάμτα.