Άρχισαν να “πλακώνονται” μεταξύ τους! Σκληρή κριτική του Άδωνι στον Χρυσοχοΐδη:«Aπέτυχε επειδή δρούσε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς»(ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή κριτική άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αφορμή τις εικόνες ντροπής των προηγούμενων ημερών, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρ. ΑΣΟΕΕ) κρεμώντας στον λαιμό του μια ταμπέλα, η οποία έγραφε «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Ό υπουργός Ανάπτυξης τόνισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, πως ο κ. Χρυσοχοΐδης (απέφυγε να πει το όνομα του, είπε μόνο ο «αρμόδιος υπουργός») απέτυχε επειδή δρούσε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Αναλυτικά:

«Ο αρμόδιος υπουργός (σ.σ. ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) που απέτυχε διότι κι αυτός δρούσε μέχρι στιγμής στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς παίρνει ως «καμπανάκι» αυτό που έγινε χθες (σ.σ. ίδρυση νέου σώματος αστυνομίας για τα πανεπιστήμια). Ελήφθησαν χθες πρωτοβουλίες από τον κ. Πρωθυπουργό, πλέον θα μπαίνει η Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, θα φτιαχτεί ειδικό αστυνομικό σώμα στα Πανεπιστήμια και θ’ αλλάξουμε γρήγορα τη Νομοθεσία ώστε να γίνουν όλα αυτά τα αδικήματα πολύ βαρύτερα και όλοι αυτοί οι φασίστες οι κόκκινοι της άκρας Αριστεράς θα μπούνε φυλακή. Τελεία και παύλα».