Έγκλημα στη Σαντορίνη: Έρευνες στην Καλντέρα για στοιχεία που προσπάθησε να εξαφανίσει ο δράστης

Έρευνες στην Καλντέρα πραγματοποίησαν εθελοντές και διασώστες χθες Τρίτη προκειμένου να ανασύρουν στοιχεία που ξεφορτώθηκε ο καθ΄ομολογία δράστης του εγκλήματος στη Σαντορίνη με θύμα τον ξενοδόχο Νίκο Χάλαρη.

Φωτογραφίες από τις έρευνες δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ένα κινητό, κλειδιά, παπούτσια και άλλα αντικείμενα, όπως και το λοστάρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 20χρονου δράστη έπειτα από εξονυχιστικές έρευνες, ενώ στο πρόσωπό του φέρεται να τους οδήγησε υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Οι αρχές άλλωστε από την πρώτη στιγμή που εντόπισαν το θύμα ξεκίνησαν τις εντατικές έρευνες για πιθανή ανθρωποκτονία καθώς εντόπισαν κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία.

Τελικά, όλτα τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν στον 20χρονο ο οποίος ομολογώντας το έγκλημα υποστήριξε ότι έγινε για ένα χρέος 200 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 20χρονος ομολόγησε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι πήγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα 200 ευρώ από τον ξενοδόχο, ο οποίος, όπως είπε, του τα χρωστούσε από πέρυσι που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του.

Έγκλημα στην Σαντορίνη: Οι έρευνες στην Καλντέρα

Σαντορίνη: Πως έγινε το έγκλημα

Από κει και πέρα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια, είπε ότι ο ξενοδόχος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σωματώδης, τον έβρισε και του επιτέθηκε πρώτος, προσπαθώντας να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο ξενοδόχος να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο ξενοδόχος έπεσε νεκρός στο έδαφος, ο νεαρός δράστης έσυρε το πτώμα μέσα στο ξενοδοχείο και στο δωματιάκι δίπλα στη ρεσεψιόν, όπου τον περιέλουσε με ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα.

Έρευνες στην Καλντέρα για το έγκλημα στην Σαντορίνη