Έκτακτο: Συνελήφθη η 35χρονη για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα

Σε σύλληψη της 35χρονης προχώρησε η Αστυνομία για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με τα στοιχεία να οδηγούν σε αυτήν, λίγο μετά την προσαγωγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την Ιωάννα πάντως να μη γνωρίζει τίποτα ακόμη για όσα συμβαίνουν.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.

Τα social media άνοιξαν το δρόμο

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα. Η 34χρονη παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο αυτό και τον τελευταίο χρόνο φέρεται να είχαν επικοινωνία.

Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 35χρονης

Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Αποκαλύψεις για την 35χρονη: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν…» – Ραγδαίες εξελίξεις με την επίθεση στην 34χρονη (Video)

Στη γειτονιά της 35χρονης, η οποία προσήχθη σήμερα το πρωί ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρέθηκε η κάμερα του Open.

Oι γείτονες μουδιασμένοι μίλησαν για την ξανθιά, εντυπωσιακή γυναίκα που φέρεται να με το διέπραξε την πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπαν πως η 35χρονη συζούσε με έναν άνδρα τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ ένας γείτονας της είπε πως σήμερα το πρωί άνδρες της ασφάλειας μπήκαν μπροστά της, της έκοψαν τον δρόμο και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.