Έσκασε τώρα – Ρίχνει τη «βόμβα» ο ΣΚΑΪ: Τέλος το Big Brother και το Survivor!

Έτοιμος να ρίξει «βόμβα» μεγατόνων είναι ο ΣΚΑΪ, αφού προτίθεται να φτάσει ακόμη και στο σημείο να «κόψει» το Big Brother και το Survivor, εν όψει του προγραμματισμού για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι άνθρωποι του φαληρικού σταθμού βρίσκονται σε «πυρετώδεις» προετοιμασίες, προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι μετά τα Χριστούγεννα και να παρουσιάσουν τα νέα προγράμματα, στα οποία θα βασίζουν σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του κοινού, που έχουν αποκτήσει από το ριάλιτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο οποίος, παρότι έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός, συνεχίζει να σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι αλλαγές είναι ραγδαίες εξαιτίας του κορωνοϊού, λοιπόν, και τα σχέδια συνέχεια διαφοροποιούνται, με την τελευταία σκέψη να θέτει εκτός νυμφώνος το Big Brother και το Survivor, ώστε να εισέλθει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ένα νέο σόου. Σύμφωνα με τη «Real News», αυτό θα είναι το «House of Fame», ένα ριάλιτι βασισμένο στο φορμάτ του «μυθικού» Fame Story, όπου επίσης συμμετείχε στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όντας ο παρουσιαστής στις πρώτες δύο σεζόν.

ΣΚΑΪ τέλος Big Brother Survivor

Δεν έχει υπάρξει, όμως, οριστική απόφαση για το τι θα συμβεί, αν και στο κανάλι βαίνουν ολοταχώς προς την υλοποίηση του εν λόγω ριάλιτι από τον Ιανουάριο, αφού απομακρύνεται διαρκώς ένα σενάριο για δεύτερο κύκλο του Big Brother, ή έναν κύκλο με διασημότητες. Το ζήτημα, που προκύπτει, είναι το πού θα χωρέσει το «House of Fame».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το σε ποια ζώνη θα τοποθετηθεί. Το πρώτο και, προς το παρόν, πιο πιθανό, είναι να εισέλθει στην prime time ζώνη αντί του Survivor, καθώς τα επιδημιολογικά και οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν την παραγωγή στον Άγιο Δομήνικο, με αποτέλεσμα ίσως να μετατεθεί για τον Απρίλιο. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν τέσσερα επεισόδια στις καθημερινές και άλλο ένα σε ζωντανή μετάδοση, όπως συμβαίνει με το Big Brother.

Το δεύτερο, σε περίπτωση που τελικά γίνει το ριάλιτι επιβίωσης, είναι να αντικατασταθεί το My Style Rocks στην απογευματινή ζώνη. Μπορεί τα νούμερα να μην είναι άσχημα για ένα σόου με εξειδικευμένο κοινό, αλλά η απόφαση να σταματήσει μοιάζει ειλημμένη και ίσως περάσει εκεί το «House of Fame», με δίωρα καθημερινά επεισόδια.