Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Αγωνία υπήρξε για τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να αποφασίζει να μιλήσει δημόσια για την ξεχωριστή «μάχη», που δίνει ξανά με τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε… ο διωγμός, εμφανίστηκε μέσω Skype και, από το σπίτι του, καλημέρισε προ ημερών τους τηλεθεατές του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ήρθε σε έμμεση επαφή με κρούσμα κορωνοϊού. Από την εκπομπή ωστόσο απουσίαζε και η δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου ενώ στη θέση τους στο πλατό βρέθηκαν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να εξηγηθούμε γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Είμαστε σε μια μικρή καραντίνα λόγω έμμεσων επαφών. Ήρθε και σε εμάς. Για κάποιες μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ… Κάναμε τεστ χθες και ήμασταν αρνητικοί. Θα κάνουμε και σήμερα. Μια ομάδα 5-6 συνεργατών – γιατί και η Χρύσα δε θα είναι μαζί σας – που είχαμε έμμεση επαφή, είμαστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε καραντίνα. Μου λείπει το στούντιο, μου λείπει ο Γιώργος αλλά είμαι χαρούμενος που έχω εσένα Παναγιώτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.