Αδιανόητο: Σατανικός πιτσαδόρος έβαλε ξυράφια στις ζύμες – Έφτασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ανατριχίλα προκαλεί η σατανική πράξη ενός 38χρονου που ήθελε να εκδικηθεί τους εργοδότες του βάζοντας τα ξυράφια μέσα στη ζύμη.

Ούτε η λέξη «αρρωστημένο», δεν είναι ικανή να περιγράψει την πράξη ενός 38χρονου στις ΗΠΑ, ο οποίος πέταξε ξυράφια μέσα στην ζύμη της εταιρείας με πίτσες που δούλευε!

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως οι πίτσες αυτές έφτασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με την εταιρεία να ανακαλεί άμεσα τα προϊόντα. Είναι άγνωστο πόσοι καταναλωτές, ωστόσο, είχαν προλάβει να τις αγοράσουν.

Δράστης της σατανικής πράξης ο Nicholas Mitchell, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας ενώ ένας καταναλωτής ξεσκέπασε το περιστατικό όταν αγόρασε ζύμη και ανακάλυψε το ξυράφι.

mitchell

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των παρτίδων με τα ξυράφια με το κίνητρο του 38χρονου να είναι οι διαφορές που είχε με τους εργοδότες τους.

«Μετά από μια ανακάλυψη μεταλλικών αντικειμένων σε προϊόντα, τα οποία αποσύρθηκαν από τα ράφια των καταστημάτων, ένας άντρας τέθηκε υπό κράτηση», ανέφερε η αστυνομία του Πόρτλαντ.