Ακατάλληλες ερωτικές στιγμές για Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη: Τους έπιασαν στα «πράσα» δημόσια να…

Χαμός υπήρξε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη στιγμή που ζητήθηκαν από τον τραγουδιστή απαντήσεις για τον χωρισμό, με τους δύο να… πιάνονται στα «πράσα» σε ακατάλληλες ερωτικές στιγμές.

Το ζευγάρι, για το οποίο έχουν ακουστεί ουκ ολίγα, βρέθηκε να εισέρχεται από τον φακό σε ένα ταξί, με τον έρωτα να μοιάζει να… κρατεί καλά μεταξύ τους, αν κρίνουμε από το πώς κοίταζαν ο ένας τον άλλο.

Οι Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης, που είναι μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, αποφάσισε να μείνει μαζί και διαμόρφωσε το χώρο του πολύ όμορφα. Το minimal κυριαρχεί, όπως και τα μαξιλάρια στους καναπέδες και το ξύλινο πάτωμα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης ακατάλληλες στιγμές

Ακόμη, πρόκειται για ένα φωτεινό σπίτι, αφού οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν την είσοδο του ήλιου στο εσωτερικό. Όσον αφορά στο χρώμα που κυριαρχεί, θα λέγαμε ότι το γκρι κυριαρχεί.

Bέβαια, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και πράσινες γωνιές, με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να μας δείχνει τα λουλούδια που υπάρχουν, τα οποία περιποιείται η ίδια και το απολαμβάνει πολύ.

Πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια: Σε τραγική κατάσταση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Πρόταση γάμου έγινε και, μάλιστα, δημόσια στη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, μαθαίνοντας τα νέα.

Συγκεκριμένα, ένας παίκτης έκλεψε την παράσταση στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς δήλωσε ερωτευμένος με την όμορφη παρουσιάστρια στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο παίκτης θέλησε να κατακτήσει την καρδιά της Ζέτας και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Όπως δήλωσε στην αρχή η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι ο παιδικός του έρωτας, με την ίδια να μην κρύβει την χαρά της και την κολακεία που ένιωσε από τα όμορφα του λόγια.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο ήταν όταν η Ζέτα ακούμπησε τον παίκτη, με εκείνον να δηλώνει από την πλευρά του ότι θα κάνει μπάνιο σε ένα μήνα, ενώ της τόνισε πως αναμένεται να της φέρει δαχτυλίδι για κανονική πρόταση γάμου.