Ανατροπή για Άρτεμις Βασίλη, Κορωπί: Τι αποκάλυψαν οι γονείς της για απαγωγή

Ποιες οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί, η οποία αγνοείται εδώ και 20 ημέρες.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε κατάστημα στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Όμως δεν επέστρεψε.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Τάσος Ντούγκας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για αρπαγή. «Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της» τόνισε ο κ. Ντούγκας και συνέχισε «κάτι συνέβη και έφυγε».

Η ταυτότητα της κοπέλας έχει βρεθεί, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις από τις τραπεζικές της κάρτες.

«Η Άρτεμις είχε μαζί της μόνο 40 ευρώ. Ένας άνθρωπος που θέλει να φύγει, έχει πάρει μαζί τους κάποια πράγματα. Εκείνη δεν πήρε τίποτα» υποστήριξε ο δικηγόρος.

Η κοπέλα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στις 17:50 εκείνης της ημέρας απενεργοποιήθηκε. Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι μέχρι εκείνη την ώρα, προκύπτει ένα διάστημα τεσσάρων ωρών όπου κανείς δε γνωρίζει τι της συνέβη.

Από τη μεριά του ο αδερφός της κοπέλας έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής σε όποιον πιθανώς έχει κάποια πληροφορία, να την αναφέρει προκειμένου να βρεθεί η αδερφή του.

Σε αδιέξοδο οι Αρχές

Σύμφωνα με το Star δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 19χρονης.

Η αστυνομία βρίσκεται προσωρινά σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει κάποιος αριθμός που τους κέντρισε το ενδιαφέρον.