Αντετοκούνμπο: «Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια»

Στη διοίκηση των Μπακς πέταξε –ουσιαστικά- το μπαλάκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την παραμονή του στην ομάδα, δείχνοντας ξεκάθαρα όμως ότι η πρόθεσή του είναι να μείνει σε αυτή για πολλά χρόνια.

Ο Έλληνας άσος μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σουηδίας εξέφρασε την άποψή του για όσα γράφονται για το μέλλον του επισημαίνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά να είναι σε μια ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

«Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια… σελίδα, όσον αφορά να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά.

Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν είναι καλό. Είναι εύκολο, θέλω να είμαι νικητής. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό», ανέφερε ο Greek Freak, τονίζοντας στη συνέχεια στην «Aftonbladet.se» για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο υπογραφής επέκτασης του συμβολαίου με ένα super maχ..

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε… Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί», κατέληξε.