Γάμος Ελεονώρας Ζουγανέλη: Εκπληκτικό νυφικό Κριθαριώτη, ποιος ο Σπύρος Δημητρίου [φωτο]

Πώς ήταν το νυφικό της Ελεονώρας Ζουγανέλη στον γάμο της και ποιος ο γαμπρός Σπύρος Δημητρίου;

Ζουγανέλη γάμος: Στο όμορφο νησί των Σπετσών έγινε ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Ελεονώρα Ζουγαλένη-Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν, παρά τις φήμες της αναβολής του γάμου τους, ενώ η τελετή και το γλέντι πραγματοποιήθηκαν έχοντας κοντά τους λιγοστούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Η κούκλα Ελεονώρα Ζουγανέλη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο γαμπρός Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος ντυμένος στα λευκά κι εκείνος, δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτά στα μάτια την αγαπημένη του.

Λίγες ώρες μετά το γάμο η Ελεονώρα Ζουγανέλη πόσταρε την πρώτη φωτογραφία, μέσω instastory. Εκείνη να ποζάρει στην αγκαλιά του άντρα της.

«Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιο της, αναφερόμενη φυσικά στις χιλιάδες ευχές που έχει δεχτεί.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου

Σπύρος Δημητρίου βιογραφικό

O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure.

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

​​​​​​​Ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα ασχολείται με το κοινωνικό έγκλημα και με εγκλήματα ψυχιατροδικαστικής και καταλογισμού, υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση του κ. Σπύρου Δημητρίου στο ποινικό δίκαιο, αποτελούν τα εχέγγυα για την πλήρη υποστήριξη των συνεργαζόμενων εντολέων του, ενώπιον όλων των δικαστηρίων πανελλαδικά.

​​​​​​​Με μεθοδικότητα και συνέπεια προσφέρει νομικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την περαίωση υποθέσεων Διοικητικού, Φορολογικού, Αστικού, Οικογενειακού και Εμπορικού Δικαίου.

Παράλληλα με το γραφείο του στην Αθήνα, ο δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, διατηρεί και ένα δεύτερο γραφείο στις Σπέτσες.