ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά για το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη! «Όταν σηκώθηκε και πέταξε το νερό στη Δούρου…»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Για το επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη το 2012 στον αέρα του “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στην εκπομπή του, καθώς τη δεκαετία του ’90 δύο πολιτικοί είχαν παίξει ξύλο μόλις έκλεισαν οι κάμερες.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι στη συνέχεια και φοβόμουν ότι θα πετάξει και το ποτήρι. Εγώ έφυγα για να πάω να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Κι εκείνη την ώρα “τι κάνεις ρε;” του λέει η Λιάνα και γίνεται η συμπλοκή. Το “όχι, όχι” που φώναζα και που κορόιδεψαν πάρα πολλοί ήταν μια προσπάθεια να πω “όχι, όχι” μη φύγει το ποτήρι και χτυπήσει τη Δούρου.

Ήταν εκεί ο μετέπειτα ΠτΔ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη, τραυματισμένος ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν δίπλα μου και η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χάθηκε, δεν ήξερα που ήταν. Βέβαια, ενδιαφέρον έχει και τι έγινε, και δεν θα το συζητήσουμε, όταν πήγαμε σε διαφημίσεις γιατί έπρεπε να διακόψουμε, έγινε σύρραξη μέσα στο στούντιο.