Γιώργος Καπουτζίδης: «Αν θελήσω παιδί θα το καταφέρω, κι αν χρειαστεί θα φύγω από τη χώρα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια συνέντευξη «ποταμό» μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα αγαπημένα σίριαλ και τις αποφάσεις ζωής που τον σημάδεψαν

Καλεσμένος στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/10) ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έδωσε μια συνέντευξη «ποταμό» στην οποία μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον τρόπο που βλέπει τη ζωή και τον χρόνο που περνάει, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη τον αθλητισμό και στα σίριαλ που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Επίσης, αναφέρθηκε στο λαχείο που κέρδισε ο πατέρας του και στην πιθανότητα να αποκτήσει ένα παιδί. Μίλησε με λατρεία για τους γονείς του, που αν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, δημιούργησαν μια όμορφη υποστηρικτική οικογένεια για εκείνον και την αδερφή του.

Για τη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ό,τι λέω και ό,τι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα».