Γιώργος Λιάγκας: Τρία κρούσματα κορονοϊού στο Πρωινό – Πότε επιστρέφει η εκπομπή στον αέρα

Η καθημερινή εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα, καθώς εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού

Το πρωί της Τρίτης (16/2), ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή του Παπαδάκη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αυτή την εβδομάδα το «Πρωινό» είναι εκτός τηλεοπτικού αέρα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων το ένα αφορά σε άτομο που είναι μπροστά από τις κάμερες.

«Δύο φορές την εβδομάδα κάνουμε rapid test στον ΑΝΤ1. Την Παρασκευή ένας από τους εξωτερικούς συνεργάτες βγήκε θετικός. Έτσι λοιπόν υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ και βγήκαν θετικοί και άλλοι δύο συνεργάτες, ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από τις κάμερες. Άρα έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην εκπομπή. Ως εκ τούτου πρέπει να μείνουμε εκτός εκπομπής όσες μέρες αναφέρει το πρωτόκολλο» δήλωσε ο ίδιος.

«Χθες κάναμε όλοι τεστ για να δούμε αν κολλήσαμε κι άλλοι, είναι αρνητικά τα τεστ όλων. Ακόμα κι ένα από τα τεστ των τριών ανθρώπων που ήταν θετικοί, είναι αρνητικό. Είναι καλά τα παιδιά. Τα δύο από τα τρία παιδιά έχουν πολύ ήπια συμπτώματα και ο τρίτος είναι ασυμπτωματικός. Από Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε κοντά σας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.