Γιώργος Μπλετσάκης – Σίγουρα το όνομα του θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια

Μια ξεχωριστή φωνή ο Γιώργος Μπλετσάκης από την Πάτρα με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση. Γεμάτος ενέργεια με συντελεστές αξιόλογους σήμερα νιώθοντας έτοιμος όσο ποτέ καταθέτει την νέα μουσική πρόταση με τίτλο “Ρίχνω αυλαία” ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο τον τελευταίο καιρό. Τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση που απογειώνεται από την βαθιά λαϊκή φωνή του.

Ο Γιώργος αποδεικνύει πως είναι στα καλύτερα του έχοντας εξαιρετική σκηνική παρουσία και καλή διάθεση . Σίγουρα το όνομα του και η φωνή του θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας υποσχόμενος καλλιτέχνης από την Πάτρα που έχει μπεί δυναμικά στο παιχνίδι της μουσικής τον τελευταίο καιρό. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στην Πάτρα. Ξεκίνησε μουσικά πριν από 7 χρόνια με το πρώτο του σχήμα να το απαρτίζουν φίλοι του με το όνομα “ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ” και εμφανίζεται για πρώτη φορά σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διακόπτει την σχέση του με την μουσική και προς τα τέλη του 2017 μέσα από το διαδίκτυο άρχισε να ανεβάζει Covers και να τον ανακαλύπτουν άνθρωποι για συνεργασίες.

Γιώργος Μπλετσάκης

Τον Σεπτέμβριο του 2018 μπαίνει στο ORANGE STUDIO έπειτα από παρότρυνση του στιχουργού και συνθέτη Κώστα Ντότσικα και ερμηνεύει με επιτυχία το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ΄΄ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ΄΄. Συνάμα λαμβάνει κάποιες ‘εξτρα σπουδές στο Μοντέρνο Ωδείο Πατρών. Παράλληλα λοιπόν στο διάστημα εκείνο ο τραγουδιστής είχε έρθει και σε επαφή με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της μη κερδοσκοπικής δισκογραφικής εταιρίας J&M RECORDINGS Πάνο Κουτσελίνη και ηχογραφεί προς τα τέλη Οκτωβρίου το δεύτερό του τραγούδι με τίτλο ‘’ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ΄΄σε παραγωγή της εταιρίας και του στιχουργού Βασίλη Γκότση ενώ την μουσική υπέγραψε ο ίδιος ο Πάνος Κουτσελίνης.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην πρώτη παραγωγή της εταιρίας μαζί με άλλα τραγούδια αυτής και κυκλοφόρησε σε μορφή CD στην Αμερική με τίτλο΄΄RESILIENCE΄΄. Την ίδια σεζόν τον συναντήσαμε πάλι σε άλλο γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης. Στις αρχές Μαρτίου 2019 ηχογράφησε το τρίτο του προσωπικό τραγούδι σε παραγωγή για μια ακόμα φορα του ORANGE STUDIO με τίτλο΄΄ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ΄΄ σε στίχους και μουσική πάλι Κώστα Ντότσικα το οποίο μάλιστα οπτικοποιήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Χατζημικέ,και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Στα τέλη Απριλίου σχεδόν ένα μήνα μετά αναλαμβάνει το REMIX του τραγουδιού ο καταξιωμένος Γιώργος Παπαιωάννου και το τραγούδι αλλάζει κυριολεκτικά. Η J&M RECORDINGS και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Πάνος Κουτσελίνης είχαν αποφασίσει, απο την πρώτη συνεργασία με τον τραγουδιστή, να πραγματοποιηθεί κι άλλη μια παραγωγή. Αποτέλεσμα αυτού είναι στα μέσα Ιουνίου ο τραγουδιστής να μπαίνει στο στούντιο και να ολοκληρώνει την παραγωγή με μια εκπληκτική ερμηνεία σε είδος που δεν τον έχουμε συνηθίσει και κυκλοφορεί ένα καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο ‘’ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ’’. Τον αμέσως επόμενο μήνα αναλαμβάνει το REMIX του η ‘’ PDK MUSIC’’ . Ακολούθησε ενδιαφέρον από την γνωστή δισκογραφική εταιρία ‘’REAL MUSIC’’ για συνεργασία και επήλθε συμφωνία.

Έπειτα από πάρα πολλές δυσκολίες και ενώ έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει άλλο ένα τραγούδι με τίτλο ‘’Πάρε μια απόφαση ζωής’’ προς τα τέλη του περασμένου έτους τελικά δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει το project αλλά κάνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης.

Το 2020 επανέρχεται δριμύτερος και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής ενώ μαστίζεται ο κόσμος από την σύγχρονη επιδημία του κορονοϊού καταφέρνει να μπει άλλη μια φορά στο studio στις αρχές του περασμένου μήνα και να ηχογραφεί άλλο ένα τραγούδι.

Ένα τραγούδι επιθυμία όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Συνδύασε αρκετούς συνεργάτες για το τραγούδι αυτό, με αφορμή την ‘’REAL MUSIC’’.

Τους στίχους ανέλαβε ο Κώστας Ντότσικας , την μουσική ο Πάνος Κουτσελίνης και φυσικά την ενορχήστρωση για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Γιαννικόπουλος και το ORANGE STUDIO.Την φωτογράφιση για την ανάγκη του video επιμελήθηκε ο Γιάννης Πεφάνης και φυσικά την ολοκλήρωσή του ο Άκης Χατζημικές.Κυκλοφορεί απο τα μέσα Απριλίου και ο τίτλος αυτού ‘’ΡΙΧΝΩ ΑΥΛΑΙΑ’’.