Δραματική έκκληση από τον Γιάννη Σερβετά

Θρίλερ επικρατεί στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες και ο Γιάννης Σερβετάς δεν θα μπορούσε να μείνει στο περιθώριο!

Συγκεκριμένα από χτες αγνοείται ένα 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο χάθηκε στην περιοχή της Τούμπας και έχει “ενεργοποιήσει” τον συναγερμός σ’ όλη την πόλη!

Ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος έχει δείξει το ευαίσθητο πρόσωπό του σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, μέσα από το προφίλ του στο facebook κάνει μια έκκληση για την κοπέλα!

Δείτε αναλυτικά:

Το νου μας και τα μάτια μας 14.
Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Μια γυναίκα προσέγγισε το παιδί μου και…» – Ανατριχιάζει η μητέρα της 10χρονης αγνοούμενης

Ανατριχιάζει η μητέρα της 10χρονης αγνοούμενης, Μαρκέλλας Βεράμη, για την οποία έχει ενεργοποιηθεί το Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», περιγράφοντας λεπτομέρειες από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (12/6) στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι ένας συμμαθητής της, που ήταν μαζί της μετά το σχόλασμα, ανέφερε ότι τη μικρή Μαρκέλλα προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στη Θεσσαλονίκη.

Ανατριχιάζει η μητέρα της 10χρονης αγνοούμενης

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.