Εικόνες σοκ στις Σέρρες: Ανοίγουν τάφους για θύματα του κορωνοϊού (Video)

Στην δημιουργία νέων θέσεων τάφων στα Β’ κοιμητήρια Σερρών προχώρησε ο Δήμος Σερρών. Ήδη άνοιξαν 35 χώροι ταφής και μπορεί να απελευθερωθεί επιπλέον χώρος εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίος. Με την κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα να είναι τραγική καθώς τρένο θα μεταφέρει διασωληνωμένους στην Αθήνα!

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ταϊρη, η διοίκηση του Δήμου Σερρών προχώρησε στην υλοποίηση ενός σχεδίου που αποτελεί αναγκαιότητα και δεν έχει να κάνει με το ότι ανησυχεί για αυξημένα κρούσματα από τον κορωνοϊό. “Ελπίζουμε να μη χρειαστούν, αλλά πρέπει να είμαστε”, είπε χαρακτηριστικά.

«Θα φύγουν νύχτα, ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες»: Ανατριχιαστική επιβεβαίωση προφητείας!

Το Β΄ κοιμητήριο του Δήμου Σερρών, θα πρέπει να έχει την υποδομή να καλύψει αυξημένες ανάγκες ταφής που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν στο μέλλον, όπως είπε στο επιλογές tv.

Nα σημειώσουμε ότι οι θανόντες για τους οποίους στη ληξιαρχική πράξη ή στο πιστοποιητικό θανάτου αναγράφεται ως αιτία θανάτου, μεταξύ άλλων, η ύπαρξη κορωνοϊού Covid-19 ή λοιπών λοιμωδών νοσημάτων που υπάγονται στον διεθνή υγειονομικό κανονισμό θα ενταφιάζονται αποκλειστικά στους τάφους που θα ονομάζονται “ταφώνες ειδικού σκοπού”.

Δείτε το βίντεο: