“Εκείνο το βράδυ μου έσωσε τη ζωή ο…” – Το δημόσιο “ευχαριστώ” του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η αποκάλυψη για το βράδυ που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του στην ταχύτητα και ειδικότερα στις μηχανές. Ένα ατύχημα όμως πριν λίγο καιρό παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Σήμερα, μιλά ανοιχτά για το μοιραίο εκείνο βράδυ αλλά και τον καλό του φίλο που του έσωσε τη ζωή.

Απ’ ότι φαίνεται ο παρουσιαστής έχει… άγιο μιας και είναι κι άλλες οι φορές που έχει κινδυνεύσει, δείτε εδώ την αποκάλυψη του για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν ο άντρας που εκείνο το βράδυ τον προστάτευσε.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής είπε: “Δε φοβήθηκα ακριβώς, είπα τετέλεσται, ήμουν σίγουρος” και συνέχισε: «Ζω χάρη στον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Αποστολάκη, γιατί κάναμε πρόβες, φύγαμε από το θέατρο, ήμουν κουρασμένος, είχα κάνει 15 ώρες πρόβα. Κλειδώνω το θέατρο και λέω “αμάν άφησα μέσα το κράνος”.

Παπαδόπουλος Αποστολάκης

Δεν πειράζει λέω θα πάω χωρίς κράνος, νύχτα είναι, καλοκαιράκι, ήταν Σεπτέμβρης ακόμα, θα πάω σιγά σιγά. Ο Κώστας ο Αποστολάκης με «σταύρωσε» να πάρω το δικό του γιατί εκείνος μένει κοντά. Δεν ήθελα. Τελικά μου το έβαλε με το ζόρι. Μετά από 5 χιλιόμετρα πέρασε ένας πιτσιρικάς με κόκκινο και έγινε αυτό που έγινε. Θέλω να πω αν δε φορούσα το κράνος δε θα ζούσα σίγουρα. Και έτσι νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα πάνω από το τζιπ και σύρθηκα 160 μέτρα, δεν αισθανόμουν τίποτα πάνω μου, μόνο το χέρι μου που πεταγόταν ψηλά. Λέω εντάξει, τελειώνουμε τώρα. Και δεν έπαθα τίποτα, ούτε καν κάταγμα.