Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη πήρε την μεγάλη απόφαση! (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη πήρε την μεγάλη απόφαση! 

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο, αποφάσισε να απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη που κρατείται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα, είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των Αρχών μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση. Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης, η κατηγορούμενη είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, ισχυριζόμενη ότι δεν βρίσκεται σε θέση να απολογηθεί, λόγω της κακής σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης

«Η απόφασή της είναι τελικώς να απολογηθεί» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, το απόγευμα της Τρίτης. Όπως επισήμανε, η κατηγορούμενη εργάζεται και παραμένει ήσυχη.

«Εργάζεται και είναι ήσυχη και σιωπηλή. Η σύστασή μου είναι να ασχολείται με τον εαυτό της και να μη μιλάει σε κανέναν» σημείωσε.

Επίθεση με βιτριόλι: Tηλεφώνημα της 35χρονης στο “μικροσκόπιο” – «Κάποιος την βοήθησε να…» (Video)

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την φρικτή υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, τον περασμένο Μάρτιο, στην Καλλιθέα.

Στα τέλη Νοεμβρίου και έπειτα από σχετική εντολή της ανακρίτριας, η αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις έρευνες στα σπίτια ισάριθμων προσώπων, που ενδέχεται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, τα στοιχεία προέκυψαν από την ανάλυση και τις συνομιλίες, κυρίως μέσω Viber, που είχε η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης στο κινητό της τηλέφωνο, που έχει κατασχεθεί. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η 35χρονη είχε τακτικές επικοινωνίες με τα τέσσερα αυτά πρόσωπα, σε επίμαχα χρονικά διαστήματα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τηλεφώνημα που είχε η 35χρονη με έναν 33χρονο ιδιοκτήτη καφέ, αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν, εάν κάποιο από τα τέσσερα αυτά πρόσωπα μπορεί να βοήθησε στο εγκληματικό σχέδιο της 35χρονης, δηλαδή να την προμήθευσε με το καυστικό υγρό ή με την παρακολούθηση της Ιωάννας. Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε πως αναμένονται τα αποτελέσματα από την ανάλυση των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τεσσάρων αυτών προσώπων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο βαθμό εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Star, ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως έχει και ο ίδιος πληροφορίες πως η 35χρονη έχει κάποιες κλήσεις με συγκεκριμένο άτομο, ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό. Αυτό που ψάχνει η ανάκριση είναι να δούμε εάν κάποιοι την βοήθησαν, τόνισε, για να προσθέσει πως λείπει ένα βασικό στοιχείο, από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.