Εφυγε από τη ζωή, «χτυπημένος» από τον κορονοϊό, ο Τάκης Μουσαφίρης

ελευταία στροφή για τον «πατέρα» μεγάλων επιτυχιών όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», «Πες μου που πουλάν καρδιές», «Μυστικέ μου έρωτα»
Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης και στιχουργός, Τάκης Μουσαφίρης, έπειτα από «μάχη» με τον κορονοϊό.
«Πατέρας» μεγάλων επιτυχιών όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», ο Τάκης Μουσαφίρης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, ανάμεσά τους ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.
Κάνε κάτι να χάσω το τρένο», «Πες μου που πουλάν καρδιές», «Ενα τραγούδι πες μου ακόμα», «Ο ταξιτζής», «Μυστικέ μου έρωτα», «Σ’ αγαπώ ακόμα», «Ακου», «Ατάκα κι επιτόπου», «Σε μια στοίβα καλαμιές», «Εγώ ο ξένος»,
«Ενα λεπτό περιπτερά», «Χιονάνθρωπος», «Αγνωστε φίλε», «Αγαπάω δύσκολα», «Εγω να δεις», «Το σ’ αγαπώ δεν το λέω», «Λέγε μου σ’ αγαπώ», «Οι ξενύχτες», «Εμείς οι δύο», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια με την υπογραφή του Τάκη Μουσαφίρη. Πηγή: Protagon.gr