Η αιχμηρή ανάρτηση του ηθοποιού με τις καταγγελίες συναδέλφων του

Γιάννης Κουκουράκης: Η αιχμηρή ανάρτηση του ηθοποιού με τις καταγγελίες συναδέλφων του πως έχουν παρενοχληθεί σεξουαλικά

Mε μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Γιάννης Κουκουράκης τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον κόσμο του θεάτρου. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, θέλησε  να πάρει θέση και να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με εκείνους τους συναδέλφους του που έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά άλλους ηθοποιούς.

“Εμ… Έτσι είναι.. Τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή… Όποιος δε μπορεί να διαχωρίσει την κ@@@α που έχει η τρύπα ή ο πο@@@ος του από τη δουλειά και τα μπερδεύει, ο διάολος του κ@@ου του πολλά του μαγειρεύει… Θα γυρίσει ο τροχός και θα τους γα@@@ει και ο φτωχός, που λέει και η σοφότατη λαϊκή ρήση. To be continued λοιπόν” έγραψε και συμπλήρωσε στη λεζάντα, “Το ποίημα των ημερών μας.
Τίτλος: «Τοίχο τοίχο μη σε πετύχω»
Ημερομηνία: Τώρα δα, φρέσκο. 31 Γενάρη του 2021
Ποιητής: Εγώ. Κουκουράκης Ιωάννης του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας Μια μίξη από σκέψεις, μια παροιμία της γιαγιάς μου της Μαρίκας και μια γνωστή ρήση του Ελληνικού λαού.
Με αγάπη και απόλυτο σεβασμό χωρίς φόβο και πάθος”.