Η απόλυτη ντροπή για την Αθηνά Ωνάση: Δε θέλει την Ελλάδα γιατί…

Η απόλυτη ντροπή για την Αθηνά Ωνάση: Δε θέλει την Ελλάδα γιατί…

Ζει ένα δράμα η Αθηνά Ωνάση!

Την απόλυτη ντροπή έζησε η Αθηνά Ωνάση, η οποία δε θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα κι έχουν γίνει ξεκάθαροι οι λόγοι για την αποστροφή της προς την χώρα μας.

Το σκληρό της πρόσωπο αποκάλυψε στενός συνεργάτης της οικογένειας, ο Αλέξης Μανθεάκης, ο επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, ο οποίος μίλησε για την χρυσή κληρονόμο, τη σχέση της με τον πατέρα της και τον λόγο που δεν θέλει να έρχεται στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Μανθεάκης είπε ότι η Αθηνά Ωνάση, που έζησε πρόσφατα την απόλυτη προδοσία, αποφεύγει τη συζήτηση για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή.

Αλέξης Μανθεάκης για Αθηνά Ωνάση

«Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για την Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που είναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε» είπε.

Περιέγραψε τη στιγμή που είδε την Αθηνά να κλαίει για τη μητέρα της:

«Είδα για μια και μόνη φορά την Αθηνά Ωνάση να κλαίει για την μητέρα της. Όταν ρώτησα τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος μου είπε: Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε».

Για τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε να έρχεται στην Ελλάδα είπε:

«Υπήρχε πρόβλημα με τα μέσα, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας.

Τέλος, εξέφρασε την πικρία του που δεν τον βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του.

«Είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο. Αυτό το περίμενα, δεν περίμενα όμως ότι αυτό θα επεκταθεί και στο συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με πόνο με τρίτους.

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση.

Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω», είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.