Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση 960.000€ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση 960.000€ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση 960.000€ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Αγωγή στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη και ζητά αποζημίωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ.

«Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα bullying όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή» αναφέρει, σύμφωνα με τη Real News, μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη στη νέα αγωγή που έκανε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το μοιραίο πρωί που έγινε το τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου.

Click4more «Ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε» επιμένουν Κυριάκου και Αρναούτη – Μήνυση στον αυτόπτη μάρτυρα

Η Μίνα Αρναούτη διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. «Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους».

Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης ξεπερνά, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News τις 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και αναρτήσεις στα social media που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

Μια από τις επίμαχες αναρτήσεις είναι και αυτή που είχα κάνει η μητέρα του τραγουδιστή το 2016. Τότε η Αθηνά Παντελίδη είχε δημοσιεύσει μια κρεμάλα συνοδευόμενη με το σχόλιο, «αν σου έμεινε τσίπα» με την Μίνα Αρναούτη να υποστηρίζει ότι αναφερόταν σε εκείνη αφού είχαν προηγηθεί άλλες που την παρουσίαζαν ως δολοφόνο του γιου της.

Η Μίνα Αρναούτη που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 144 μέρες και μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 17 χειρουργεία τονίζει πως αυτό που της έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο πόνο δεν είναι τα σωματικά αλλά τα ψυχικά τραύματα που της άφησε το τροχαίο και αποκαλύπτει ότι είχε σκεφτεί ακόμα και να αυτοκτονήσει.

«Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία» αναφέρει στην αγωγή της.

To άρθρο Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση 960.000€ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .