Η Μαίρη Συνατσάκη απασφάλισε: Απάντησε έντονα στους followers της που την κριτίκαραν

Έναν διάλογο σε έντονο κλίμα είχε η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή μία φωτογραφία που ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συναντσάκη, που πρόσφατα ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την Αθηνά Οικονομάκου, στην δημιουργίας μιας σειράς οικονομικών ενδυμάτων, ανάρτησε μια φωτογραφία της που την δείχνει να διαλογίζεται φορώντας το μαγιό της και γράφοντας στην λεζάντα: «Τranquilamente και βραζιλιάνικα vibes στην τοποθεσία Β.Εύβοια».

Αυτή η ανάρτησή της όμως, φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου σε μία οπαδό της και θέλησε να την σχολιάσει. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλα εντελώς τυχαία και αυθόρμητα… Κορίτσι δεν φαίνεται, μην το πουλάς». Το σχόλιο διάβασε η Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε χωρίς να έχει καταλάβει τι θέλει να πει η κυρία με ένα απλό «Ορίστε;».
Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη που την δείχνει να κάνει διαλογισμό
Η ανάρτηση που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια και τον έντονο διάλογο

Η οπαδός όμως συνέχισε, γράφοντας: « Λέω απλά ότι φαίνεται το fake το ψεύτικο και όχι μόνο σε αυτή την ανάρτηση, γενικά μιλάω» με την παρουσιάστρια να κλείνει την συζήτηση με το εξής μήνυμα: «Αν δεν θέλεις να είσαι «εδώ τριγύρω» μπορείς να φύγεις. Αν εγώ είμαι το πρόβλημα με τα «πρότυπα» στην Ελλάδα, σου ζήτω συγγνώμη. Σου στέλνω καλή ενέργεια και σου εύχομαι τα καλύτερα! Καλή πορεία».
Και το «κράξιμο» συνεχίστηκε

Και δεν ήταν το μόνο αρνητικό μήνυμα που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη για την συγκεκριμένη φωτογραφία της. Λίγο αργότερα, ένας άλλος οπαδός της, έγραψε: «Σας έχει φάει η αμερικανια τα namaste και ο δηθενισμος!!» με την παρουσιάστρια να απαντά: «Κάνε λίγο namaste να σε ηρεμήσεις βρε παιδί μου και μετά τα ξαναλέμε»

Πηγή: iefimerida.gr