Η σχέση της Αγγελικής Νικολούλη με τον πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες που κανείς δεν γνώριζε

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία και φανατικό κοινό καθώς η εκπομπή της κρατάει καθηλωμένους πάντα τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ηθοποιός που για 2η συνεχόμενη σεζόν παραμένει ένας από τους πιο μισητούς ρόλους που έχουν προβληθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλλισες“. Τι ενώνει όμως αυτούς τους δύο ανθρώπους;

Όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, είναι σκηνοθέτης μεγάλων παραγωγών στο εξωτερικό. Η νέα του παραγωγή λοιπόν στην οποία εκτός από τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο είναι μια ελληνική ταινία για την οποία προτίμησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λεωνίδα Κακούρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φύκαρη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” η πρώτη ταινία που θα κάνει στην Ελλάδα θα έχει ως θέμα τους «300» του Λεωνίδα και ο τίτλος της θα είναι «Λακεδαιμονίοις», που πραγματεύεται την ιστορία των 300 στην Αρχαία Σπάρτη.

Στην ταινία εκτός από τον Λεωνίδα Κακούρη θα πρωταγωνιστήσουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αλλά και ο Μανώλης Μαυροματάκης.