Θάνατος σοκ στο Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς εξελίξεις 20/11 ΑΝΤ1Τα πάνω κάτω έρχονται στο Κολοκοτρωνίτσι στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί μας χαρίζει όλες τις λεπτομέρειες για όσα θα δούμε προσεχώς. Όπως θα διαβάσετε, το χωριό του Περίανδρου Πώποτα έρχεται να συνταράξει η δολοφονία του Βασίλη, ύστερα από πυροβολισμό που του ρίχνει η Στέλλα!

O Περίανδρος, µετά την εξοµολόγηση της Αρετής πως είναι όντως έγκυος, επισπεύδει τον γάµο της κοπέλας µε τον Μάνο. Έκτοτε οι προετοιµασίες προχωρούν µε γοργό ρυθµό προκειµένου να είναι όλα στην εντέλεια την ηµέρα του γάµου, µε τη Χαρά και τη Βάλια να βοηθούν την Αρετή στα πάντα.

Στο µεταξύ, ο Μάνος ζητάει να τους παντρέψει ο παπα-Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν αυτός που τον βάπτισε, αποτρέποντας έτσι την παρουσία του πατέρα ∆ηµήτριου στο µυστήριο. Βέβαια, ο τελευταίος καταλαβαίνει ότι όλο αυτό γίνεται επειδή ο Μάνος τον αντιπαθεί και διεκδικεί την καρδιά της Βάλιας.

Λίγο µετά, η Στέλλα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι, από το οποίο είχε φύγει µετά τη συνάντησή της µε τον Βασίλη, και µαζί µε τη Χαρά, τη Βάλια και τις υπόλοιπες γυναίκες του χωριού ετοιµάζουν ένα πάρτι-έκπληξη στο «Καφέ της Χαράς» για την Αρετή. Για αυτό πληροφορείται ο Πώποτας, ο οποίος πηγαίνει εκεί, υπενθυµίζοντας το «τάξις και ηθική», µε την Αρετή να του λέει ότι έχει πάρει την άδεια του Μάνου για αυτό το πάρτι και υπόσχεται να µη χάσουν τον έλεγχο.

Στη συνέχεια, ο άντρας ζητάει από τη Στέλλα να µιλήσουν ιδιαιτέρως και της ζητάει εξηγήσεις για την ξαφνική φυγή της, µε εκείνη να του λέει ότι δεν αισθάνθηκε πουθενά τόσο ασφαλής όσο στο χωριό και στο πλευρό του. Για αυτόν τον λόγο, µάλιστα, επέστρεψε.

Η ηµέρα του γάµου φθάνει και, λίγο πριν από το µυστήριο, η Χαρά µαθαίνει τυχαία πως η Στέλλα πρόκειται να συναντήσει τον Βασίλη στο «Καφέ της Χαράς» και τη βλέπει να παίρνει µαζί της ένα όπλο. Η πρώτη, χωρίς να χάνει χρόνο, ειδοποιεί τον Περίανδρο, µε εκείνον να παγώνει και να αποφασίζει να δράσει άµεσα. Ο Μάνος και η Αρετή, µαζί µε τους καλεσµένους, βρίσκονται στην εκκλησία και περιµένουν τον Περίανδρο και τη Χαρά. Την ίδια ώρα, η Στέλλα και ο Βασίλης βρίσκονται στο «Καφέ της Χαράς» και σηµαδεύουν ο ένας τον άλλο µε τα όπλα τους για ένα κλεµµένο και ιδιαίτερης αξίας, δαχτυλίδι.

Η Στέλλα πυροβολεί και σκοτώνει τον Βασίλη

Και ενώ οι δυο τους περιστρέφονται στον χώρο, ο Περίανδρος µπαίνει µέσα και φωνάζει να κατεβάσουν τα όπλα. Μόνο που ο Βασίλης τον πιάνει και τον σηµαδεύει, ζητώντας από τη γυναίκα να του δώσει το δαχτυλίδι. Όµως εκείνη προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει. Όπως και γίνεται. Τότε ο Περίανδρος, εκµεταλλευόµενος τη στιγµή, αρπάζει το χέρι του άντρα και προσπαθεί να τον αφοπλίσει, µέχρι που ακούγεται ένας πυροβολισµός.

Καφέ της Χαράς: Τρόμος “σκεπάζει’ το Κολοκοτρωνίτσι – Το πρόσωπο που θα κάνει μαύρη τη ζωή της Στέλλας

Η έλευση της Μαργαρίτας, της συζύγου του Δημήτριου, που επιβεβαιώνει την ιστορία του Περίανδρου ηρεμεί τα πνεύματα στο χωριό, όχι όμως και το πνεύμα του Δημήτριου! Ο Δημήτριος εξομολογείται στην Βάλια πως θέλει να ζητήσει διαζύγιο από την Μαργαρίτα. Εν τω μεταξύ στο χωριό καταφθάνει ο περίφημος «Μεγάλος» που είναι πίσω από την κομπίνα με τα λαθραία τσιγάρα και εκβιάζει τον Σταύρακα κ*ι τον Φατσέα. Τι σχέση έχει ο «Μεγάλος» όμως και με την Στέλλα και τι ζητάει στο χωριό το «Πεκινουά»;

Καφέ της Χαράς εξελίξεις 20/11 ΑΝΤ1

Ο «Μεγάλος» ή αλλιώς Νώντας ή κατά τον Περίανδρο «Πεκινουά» , είναι ο άνθρωπος με τον οποίο κάνει βρωμοδουλειές καιρό τώρα ο Σταύρακας. Μαζί έστησαν την απάτη με τα λαθραία τσιγάρα στο σπίτι της Βάλιας. Ο «Μεγάλος» εμφανίζεται στο χωριό όχι τόσο για να απειλήσει τον Σταύρακα που του χρωστάει λεφτά, αλλά για να συναντήσει την Στέλλα με την οποία κάποτε συνεργαζόντουσαν σε διάφορες ληστείες… Της ζητάει ένα κλεμμένο δαχτυλίδι, με αντάλλαγμα τον έρωτα της ζωής της. Τον ρόλο του Μεγάλου, τον υποδύεται ο Σπύρος Μπιμπίλας.