Ιωάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής

Ιωάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής

Ιωάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση, Προέδρου του Angelicoussis Shipping Group Ltd.

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι εφοπλιστής εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του και ευχαριστεί για τις θερμές ευχές.

«Ο κ. Ιωάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd., o οποίος ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαρτίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, συντηρώντας την ανησυχία της οικογενείας αλλά και των συνεργατών του σε όλο τον κόσμο. Εξακολουθεί βεβαίως να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Αν και είναι απολύτως κατανοητό το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Ιωάννη Αγγελικούση, παράκληση της οικογενείας του είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεδομένου ότι κάθε σχετική δημόσια συζήτηση που στηρίζεται σε φήμες και υποθέσεις είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τους οικείους του.

Όταν προκύψουν νέα δεδομένα θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση. Εκφράζονται επίσης θερμές ευχαριστίες προς όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους».

To άρθρο Ιωάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .