Ιώαννα Τούνη για ροζ βίντεο: Κύμα συμπαράστασης από γυναίκες που βίωσαν το ίδιο

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά για το ροζ βίντεο, που διέρρευσε στο Διαδίκτυο

Η Ιωάννα Τούνη έκανε «ποδαρικό» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της. «Πριν από 3 χρόνια έγινε η ιστορία αυτή. Το κατέβασα με άπειρες αναφορές, πλέον δεν ασχολούμαι» εξήγησε, και συνεχίζοντας είπε: «Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα 3 χρόνια τώρα. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη δεν γνωρίζω τι θα κάνει».

«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πώς ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο» τόνισε, προσθέτοντας: «Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια, είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως στιγματίζεται η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση, ενώ ο άνδρας βγαίνει πιο μάγκας».

Στη συνέχεια, η όμορφη Θεσσαλονικιά αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά προκειμένου το βίντεο να κατέβει από το Διαδίκτυο και ότι αυτό ήταν η αιτία να χωρίσει από την τελευταία της σχέση. «Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για εκείνον οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε» υπογράμμισε.

Η Ιωάννα Τούνη στις «Σφήκες»

Η Ιωάννα Τούνη ήταν η πρώτη που τόλμησε να περάσει από τις «Σφήκες». Η Super Κική, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Φελίσια Τσαλαπάτη την υποδέχθηκαν στο καμαρίνι τους και την υπέβαλαν σε τρομερές δοκιμασίες.