«Κάγκελο» όλοι με τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό

«Κάγκελο» όλοι με τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό

«Κάγκελο» έμειναν όλοι στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να συγκινήσει.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, που βλέπει εσχάτως «μαύρα» σύννεφα πάνω από την εκπομπή του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε αν το κάνουν μαζί όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να γίνει είναι η σωστή ενημέρωση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάποιες αμφιβολίες, κάποια ερωτηματικά. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει συντονισμένη η προσπάθεια για την ενημέρωσή τους και δεν μιλάμε για τους αρνητές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις παρενέργειες που έχουν όλα τα εμβόλια, όπως εκείνο του πνευμονόκοκκου, που έκανε και ο ίδιος πριν από λίγο καιρό. «Αν αβασάνιστα ο καθένας βγάζει την άποψή του την προσωπική και την περνάει μέσα από το διαδίκτυο η αμφισβήτηση θα είναι μεγαλύτερη», τόνισε.

Στην συνέχεια, ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» συμπλήρωσε πως «για να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ανοσίας στο 70% θα πρέπει το 70% του πληθυσμού να κάνει το εμβόλιο».

Όσον αφορά την αγορά, τη μη τήρηση των μέτρων από τους πολίτες και την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε πως «Έχουμε μπροστά μας και τα Χριστούγεννα. Δεν αντέχει ο κόσμος, η αγορά, η οικονομία. Αντέχει όμως κάποιος. Ξέρεις ποιος; Ο κορωνοϊός. Ξέρεις τι με φοβίζει; Αυτές οι εικόνες που είδαμε στο Harrods. Harrods στην Ελλάδα δεν έχουμε, αλλά αν βγούμε όλοι μαζί, τονίζω ότι το τρίτο κύμα θα είναι πολύ πιο κοντά πριν ακόμα αρχίζει ο εμβολιασμός».