Κατερίνα Μουτσάτσου και Καλομοίρα μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα στις ΗΠΑ

Κατερίνα Μουτσάτσου και Καλομοίρα μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα στις ΗΠΑ

Κατερίνα Μουτσάτσου και Καλομοίρα μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα στις ΗΠΑ

Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ μετά τα γεγονότα της Τετάρτης είναι καταιγιστικές. Η Κατερίνα Μουτσάτσου και η Καλομοίρα μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα τα γεγονότα στις ΗΠΑ.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι και πλέον και με την βούλα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μετά από μια συνεδρίαση που διακόπηκε από την εισβολή στο Καπιτώλιο και επαναλήφθηκε ώρες αργότερα, η εκλογή του Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις είναι πλέον εγκεκριμένη από το Κογκρέσο.

Η χθεσινή μέρα αποτελεί για τις ΗΠΑ μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της, καθώς οι εικόνες που παρακολουθήσαμε χθες πιθανότατα θα έμοιαζαν με κάποιο αμερικανικό blockbuster, αλλά ήταν πραγματικότητα…

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή “Ευτυχείτε” επικοινώνησε με την Καλομοίρα και την Κατερίνα Μουτσάτσου που ζουν στην Αμερική και εκείνες αποκάλυψαν πως βίωσαν όλη αυτή την περιπέτεια.

“Σαν Αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα στα παγκόσμια πολιτικά και αυτό που συνέβη είναι ντροπή. Εύχομαι ο Τραμπ να κάνει το σωστό και να ηρεμίσει τα πνεύματα…. Εγώ ήμουν με την οικογένειά μου στη Φλόριντα.

Ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και μου εξήγησε τι γίνεται. Πήγα γρήγορα σπίτι και όλη μέρα κοιτάμε ειδήσεις. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Εμείς μένουνμε λίγο πιο έξω στη Βιρτζίνια. Είναι το σπίτι μας, νιώθεις ότι μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου.

Εξηγήσαμε τα πάντα στα παιδιά, τα αγόρια κοίταγαν μαζί μας τις ειδήσεις. Είδαν τα πιστόλια και τους εξηγήσαμε ότι είναι αληθινά και όχι ταινία. Ρωτάγανε γιατί μπήκε ο κόσμος εκεί, γιατί φωνάζουν. Ο Νίκος που είναι πιο ευαίσθητος ήρθε δίπλα μου να τον προστατέψω” είπε η Καλομοίρα.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου από την πλευρά της σχολίασε: “Σπάνια βλέπω εικόνες, οτιδήποτε προτιμώ να το διαβάζω κυρίως για να προστατεύω τον εαυτό μου. Προστατεύω τα παιδιά μου από τη σημερινή τηλεόραση όλων των χωρών και μεγαλύτερα παιδιά να είχα δε θα τα άφηνα να δουν τέτοιες εικόνες.

Ο Τραμπ στην ομιλία που έκανε νωρίτερα παρότρυνε στην ουσία τον κόσμο… Θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν πάρει πολύ χειρότερη τροπή…. Αυτή τη στιγμή ψάχνω ιδεατά γιατί δε πρόκειται να φύγω, σε ποιο μέρος του πλανήτη να πάω για να δω μια άσπρη μέρα”

To άρθρο Κατερίνα Μουτσάτσου και Καλομοίρα μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .