Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει την πορεία του στην Ελλάδα καθημερινώς αναφέρονται νέα περιστατικά κρουσμάτων, ατόμων που διασωληνώνονται σε ΜΕΘ αλλά και δυστυχώς αρκετούς θανάτους. Υπενθυμίζεται ότι στα Γιαννιτσά ένας 55χρονος γυναικολόγος “έχασε” τη μάχη με τη ζωή από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα θετικός στον κορωνoϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εισήχθη λόγω κορωνοϊού ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ.

Ο Μητροπολίτης Καστοριάς παρουσίασε συμπτώματα κορωνoϊού και υπεβλήθη σε τεστ για την Covid-19 που βγήκε θετικό. Η νοσηλεία του Σεβασμιότατου κρίθηκε απαραίτητη και εισήχθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος νοσηλευτής “έχασε” τη ζωή του από τον κορωνοϊό

Στην Ελλάδα η κατάσταση του κορωνοϊού συνεχίζει να είναι τραγική και αυτό φαίνεται διότι καθημερινώς ανακοινώνονται νέα κρούσματα διαφόρων ηλικιών αλλά και δυστυχώς αρκετοί θάνατοι. Υπενθυμίζεται ότι ένας 8χρονος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείου του Ρίου της Πάτρας.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου ένας 60χρονος νοσηλευτής ο οποίος εργαζόταν στο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Ο 60χρονος έφυγε νικημένος από τον κορωνοϊό και, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 60χρονος νοσηλευτής ήταν προϊστάμενος του τμήματος βραχείας ογκολογίας του νοσοκομείουΠαπαγεωργίου“. Ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και αναμένονταν να βγει στη σύνταξη σε έναν χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ένας 60χρονος νοσηλευτής έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό όπου εργαζόταν στο

Ο 60χρονος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, έδινε πολλές ημέρες μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ και πρόκειται για τον 9ο υγειονομικό που χάνει τη ζωή του από κορωνοϊό.

«Σήμερα θρηνούμε τον ένατο συνάδελφο από κορωνοϊό. Νοσηλευτής 60 ετών ένα χρόνο πριν τη σύνταξη προϊστάμενος τμήματος βραχείας ογκολογίας. Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους. Έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος.

Παράλληλα ο Μιχάλης Γιαννάκος περιγράφει με μελανά χρώματα τη μάχη που δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία. «Κάθε ημέρα πια μετράμε συναδέλφους που χάνονται ή διασωληνώνονται», αναφέρει χαρακτηριστικά.