Κωνσταντίνου και Ελένης: Στη δημοσιότητα ακατάλληλη φωτογραφία της “Ματίνας Μανταρινάκη”

Η Ματίνα Μανταρινάκη δεν ήταν και τόσο ταπεινό χαμομηλάκι στην πραγματική της ζωή τελικά

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά. Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφισή της.

Εξωπραγματικό! Η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς ρούχα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Καλλιρόη Μυριαγκού – 20 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης

Και αν η «Ματίνα Μαντιρινάκη» ήταν λίγο συντηρητική, η Καλλιρόη Μυριαγκού δεν είναι καθόλου. Η ίδια δηλώνει «ροκ και λίγο ακραία». Λάτρης του θέατρου, στο οποίο έκανε πολλές δουλειές μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Σήμερα, σύμφωνα με την espresso, απολαμβάνει σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Φωτογραφίες της Καλλιρόης Μυριαγκού από το 2016:

Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη