Μαρτίνς: «Ήμαστε αποτελεσματικοί, μας έδωσε πνοή ο Μασούρας»

Μαρτίνς: «Ήμαστε αποτελεσματικοί, μας έδωσε πνοή ο Μασούρας»

Μαρτίνς: «Ήμαστε αποτελεσματικοί, μας έδωσε πνοή ο Μασούρας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του μετά το ευρύ 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Μασούρα για την εμφάνισή του στο ματς.

«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Πετύχαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, τις οποίες σήμερα καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε και χαιρόμαστε για αυτό», ανέφερε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για τον το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός και για τον Αστέρα: «Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε πόσο καλοί ήμασταν, εμείς προσαρμοστήκαμε και αν και σε κάποια σημεία μας έλειπε η ένταση, με τον Μασούρα να παίζει δεύτερος επιθετικός μας έδωσε πνοή. Εμείς έχουμε δουλέψει και καταφέραμε να βγάζουμε αντίδραση σε κάθε κατάσταση. Ο Αστέρας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που κρατάει μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει, ωστόσο σήμερα τους κάναμε να παίξουν άμυνα και πήραμε τον έλεγχο με την πολύ καλή ποιότητα που έχουμε».

Για τα προβλήματα στην ομάδα με τον κορονοϊό: «Όλοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που πέρασαν αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε ξεπεράσει τον κορονοϊό και θα μάθουμε πλέον να ζούμε με αυτό».

To άρθρο Μαρτίνς: «Ήμαστε αποτελεσματικοί, μας έδωσε πνοή ο Μασούρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .