Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα»

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα»

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ντέρμπι:

«Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα κι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Το φετινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μας έλειψε ο κόσμος μας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο, με μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτός ο τίτλος δείχνει την αξία μας και είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα ανέφερε: «Θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά και να δίνουμε ωραία εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε ή να μεγαλώσουμε τη διαφορά, γιατί αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα με απόλυτα δίκαιο τρόπο».

Για την είσοδο του Χασάν αντί του Μπα είπε: «Δεν νομίζω πως οφείλεται σε αυτή την αλλαγή η νίκη μας. Αρχίσαμε καλά, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και πριν την αλλαγή. Η ομάδα μας και πριν την αλλαγή είχε φάσεις κι αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα».

 

To άρθρο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .