Μικρούτσικος εκτός εαυτού! Μετά τους «σκοτωμούς» με τον Βαρθακούρη, τώρα κάνει «μαναφούκια» και με τους συγγενείς των παικτών! Τι συμβαίνει με τον Αντρέα;

Κατά πολλά χρόνια καθυστερημένο το τηλεοπτικό του come back, έγινε πάρα πολύ γρήγορα άκρως θορυβώδες και επεισοδιακό.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος είναι γεγονός πως έλειψε για πολύ μεγάλο διάστημα από την ελληνική τηλεόραση παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πριν αποχωρήσει, το όνομά του συνδέθηκε με το πιο σκληρό ριάλιτι που είχε δει ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

Ακολούθησαν οι οικονομικές του τρικυμίες που τον οδήγησαν στην εξαφάνιση, την απομόνωση ακόμη και την εξαθλίωση κάποια διαστήματα, όπως τότε που δικάστηκε για ρευματοκλοπή.

Η τηλεοπτική επιστροφή του Big brother σηματοδότησε και τη δική του επιστροφή στο ρόλο του σχολιαστή, όμως, πολύ γρήγορα οι εντάσεις του με τον κεντρικό παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη άρχισαν να γίνονται πολύ έντονες. Ο πιο… ώριμος Αντρέας είναι το ίδιο σαρωτικός, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να παίρνει το παιχνίδι επάνω του και να προκαλεί δυσφορίες.

Ο Χάρης, στις τελευταίες συνεντεύξεις του δεν δίστασε να ρίξει τα… καρφιά του για τη συμπεριφορά του Μικρούτσικου στο πλατό, ενώ τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον Αντρέα να έρχεται σε αντιπαράθεση και με συγγενείς του παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η επίθεση από τον θείο της Άννας-Μαρίας

Πιο συγκεκριμένα, έξαλλος εμφανίστηκε μαζί του ο θείος της Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη ξεσπώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Την ξέρω ότι είναι έτσι. Μου αρέσει ότι λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Όχι μόνο για την Άννα Μαρία. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν αρνητική τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.

Πότε αυξάνει η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Και μετά λέει τη γνώμη του ως επαΐων. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», είπε ο Γιώργος Ψυχαράκης.

Η άκομψη απάντηση του Αντρέα

Στο ίδιο κανάλι, στο OPEN, αλλά στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Έλα χαμογέλα» έδωσε ο Αντρέας την απάντησή του την οποία δεν τη λες και… κομψή, όταν ρωτήθηκε γι΄ αυτό αμέσως μετά το τέλος του live του Big Brother. «Ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι θέλει», δήλωσε ενοχλημένος και συνέχισε, «Όλα αυτά τα παιδιά είναι μέρος της εκπομπής… Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα στραβά μάτια το θέμα είναι πως θα το πεις. Τώρα αν φωτίζοντας κάποια πράγματα κάποιος ενοχλείται και βγαίνει και λέει, εγώ θα απολογηθώ; Έφτασα σε μια ηλικία να μπορώ να αποφεύγω τη βλακεία», ήταν η μάλλον αγενής απάντησή του...