“Μπήκα Παρασκευή στο νοσοκομείο και Δευτέρα…” – Σοκαρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου

Σοκαρισμένη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας και την περιπέτεια στο νοσοκομείο. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (31/05) στην εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” στο ΣΚΑΙ -διαβάστε εδώ αν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου- βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης η αλλιώς ο παπάς από τη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. Ο ίδιος σόκαρε με την αποκάλυψή του για το πρόβλημα υγείας, που “σημάδεψε” τη ζωή του και του έδωσε ένα σημαντικό μάθημα.

Ο ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα. Πρόκειται -χωρίς αμφιβολία- για έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ANT1, καθώς κάθε φορά έχει τον τρόπο να φέρνει την ηρεμία στο χωριό και να τους βάζει όλους σε τάξη. Ο Κωστής Σαββιδάκης για πρώτη φορά, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, πριν από μερικά χρόνια και στον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε η εκκλησία να το αντιμετωπίσει. Φυσικά, πρόκειται για μια ιστορία που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

Κωστής Σαββιδάκης

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

“Κάπνιζα πάρα πολύ τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μέχρι και τέσσερα πακέτα τη μέρα. Κάποια στιγμή, πριν 5,5 χρόνια με έπιασε βήχας, μου είπε ένας φίλος «πήγαινε στον γιατρό» , αλλά εγώ δεν πήγα. Βρέθηκα στου Αγίους Ισιδώρους, με σταύρωσε ο παπα-Δημήτρης και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Για είκοσι λεπτά δεν έβγαινε ο σταυρός από το σημείο που υπήρχε το πρόβλημα. Σηκώθηκα και δεν έπεφτε, ήταν κολλημένος στην πλάτη μου, σαν μαγνήτης. Μου είπε να κάνω μια ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Μπήκα Παρασκευή στο νοσοκομείο και Δευτέρα εγχειρίστηκα. Είχα μια κύστη στα πνευμόνια, παραλίγο καρκίνος. Καθαρίστηκε αμέσως ευτυχώς…”, είπε μεταξύ άλλων.