Μόνο εδώ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Σκουλός μετά το σάλο για τη φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο. Τι ισχυρίζεται ο κριτής του GNTM…

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία που τον δείχνει να φωτογραφίζει μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα του να κείτεται ένας άστεγος.

Όπως μάθαμε, είναι σχεδόν σοκαρισμένος καθώς δεν περίμενε να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση, ούτε και ο ίδιος είχε σκοπό να προκαλέσει ειδικά με μια τραγική εικόνα σαν τη συγκεκριμένη.

Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι η εικόνα ενός άστεγου είναι, δυστυχώς, συνηθισμένη στο κέντρο της Αθήνας όπου κυκλοφορεί καθημερινά και αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε ίσως την πρέπουσα σημασία. Λόγω… συνήθειας!

Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως ήταν αναμενόμενο – για όλους τους άλλους εκτός από τον κριτή του GNTM – το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα από τους οργισμένους χρήστες των social media με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά και ασέβεια του φωτογράφου προς τον άστεγο, τονίζοντας παράλληλα την αδικία και την ανισότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Ο Σκουλός μαζί με τους συνεργάτες του φωτογράφιζε το μοντέλο για τις ανάγκες ενός πολύ γνωστού περιοδικού. Δες ορισμένες από τις αντιδράσεις: