Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρηση του Κεχαγιά! «Αν ενοχλώ να φύγω»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρηση του Κεχαγιά! «Αν ενοχλώ να φύγω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά το χθεσινό live του Big Brother άσκησε σκληρή κριτική στον Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ασκήσει λεκτική βία στον συμπαίκτη του Χρήστο Βαρουξή.

Ο Κεχαγιάς τέθηκε αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση και τελικά χθες  αποχαιρέτισε το Big Brother.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του παίκτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ένα «ξέσπασμα» και δεν δίστασε να δηλώσει πως «αν ενοχλώ να φύγω».

«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εχώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό».