Ένας από τους αναγνώστες μας, ο Βαγγέλης, που ζει στην Αμερική, αναρωτιέται περί της χρησιμότητας του εμβολίου σε ανθρώπους που έχουν ήδη νοσήσει από τον κορωνϊό.
Διαβάστε τι μάς έγραψε;
“Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να στριμωξεις τους κυβερνωντες και να ρωτησεις ενα πολυ καιριο ερωτημα που δεν μας απαντανε . γιατι οσοι περασανε τον κωρονοιο και εχουν αντισωματα πρεπει να εμβολιαστουν; αφου μεχρι στιγμης απο οτι φαινεται κρατανε τουλαχιστον 7 μηνες τα αντισωματα;
ή το κολπο ειναι δεν μας νοιαζουν τα αντισωματα αλλα μονο αυτα που θα σας βαλουμε μεσα με το εμβολιο για να εισαστε καλα παιδια; μεχρι σημερα κανενας απο τους δηθεν δημοσιογραφους δεν τους ρωτησε ή τουλαχιστον δεν ρωτησαν ουτε εναν απο τους επιστημονες που βγαινουν στα καναλια ελπιζω εσυ να το κανεις μηπως γλυτωσεις χιλιαδες ανθρωπους απο τον αδικα εμβολιασμο”.