Ολυμπιακός – Άρσεναλ: «Δεν έχουμε ξεπεράσει τον περσινό αποκλεισμό» παραδέχθηκε ο Αρτέτα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: «Δεν έχουμε ξεπεράσει τον περσινό αποκλεισμό» παραδέχθηκε ο Αρτέτα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: «Δεν έχουμε ξεπεράσει τον περσινό αποκλεισμό» παραδέχθηκε ο Αρτέτα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Άρσεναλ στο Europa League και ο προπονητής των Λονδρέζων παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον περσινό αποκλεισμό.

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για τα νέα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον οποίο και είχε παίκτη στους “κανονιέρηδες” την περασμένη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Ατρέτα

Για τα επόμενα παιχνίδια και τη σημασία τους: «Έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα μπροστά μας με τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το κύριο παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα» είπε ο Παπασταθόπουλος 

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον Ολυμπιακό στο δρόμο του: «Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθούμε και να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε πέρυσι. Ο τρόπος που συνέβη στο τέλος και με την χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ ήταν πραγματικά σκληρός για εμάς. Προφανώς δεν το έχουμε ξεχάσει και θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος».

Για τη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι:  «Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Κοιτάζοντας πίσω στον τρόπο που παίζαμε πέρυσι και τον τρόπο που παίζουμε τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στο στυλ παιχνιδιού μας.»

Για την επανασύνδεση με τον Σωκράτη: «Είναι ευχάριστο που θα δούμε ξανά τον “Πάπα” είναι τόσο καλός χαρακτήρας που του αγαπήθηκε από όλους στην ομάδα, ανυπομονούμε.»

Για τη κατάσταση του Σμιθ Ρόου: «Βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. Θα τον δοκιμάσουμε σήμερα στην προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσει να συνεισφέρει αύριο ή στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο και δουλεύει πολύ.»

To άρθρο Ολυμπιακός – Άρσεναλ: «Δεν έχουμε ξεπεράσει τον περσινό αποκλεισμό» παραδέχθηκε ο Αρτέτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .