Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο σε οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για την υποδοχή στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο σε οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για την υποδοχή στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο σε οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για την υποδοχή στο Αγρίνιο

Το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που υποδέχθηκαν θερμά την αποστολή της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα των Πειραιωτών με τον Παναιτωλικό για τη Superleague.

Πρόστιμο σε οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποδοχή στο Αγρίνιο. Για αυτούς ήταν δείγμα αφοσίωσης στην ομάδα τους αλλά δεν παύει εν μέσω καραντίνας να ήταν μια άσκοπη μετακίνηση…

Σε λίγες ώρες ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι έφθασαν χθες στην πόλη και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα μα το agrinionews.gr, αυτό που έκανε ωστόσο εντύπωση ήταν το γεγονός πως έτυχαν υποδοχής από (λίγους) οπαδούς τους που «έσπασαν» την καραντίνα και τους ανέμεναν στην εθνική οδό λίγο πριν την πόλη του Αγρινίου, στο ύψος της Ερμίτσας.

Στο σημείο αυτό λίγα άτομα απέκλεισαν και την εθνική οδό διακόπτοντας την κυκλοφορία για ελάχιστα λεπτά ζητωκραυγάζοντας και ανάβοντας καπνογόνα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη νωρίτερα, περί τις 18.00, και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όπου οι οπαδοί βρέθηκαν και πάλι στο οδόστρωμα.

Για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού το σκηνικό αποτέλεσε έκπληξη και μάλιστα παίκτες όπως ο Βαλμπουενά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Για την αστυνομία ωστόσο η κίνηση τους αποτέλεσε παράβαση των μέτρων και , σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα (300 ευρώ) σε οπαδούς για άσκοπη μετακίνηση.

Αρχικώς όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία τους αναμένοντας το πούλμαν του Ολυμπιακού τους έγιναν συστάσεις ωστόσο οι οπαδοί δεν πτοήθηκαν και μετά τη διέλευση της αποστολής των ερυθρόλευκων τους βεβαιώθηκε πρόστιμο.

 

To άρθρο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πρόστιμο σε οπαδούς των «ερυθρόλευκων» για την υποδοχή στο Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .