Παντρεύεται ο Γιάννης Καλλιάνος: Ποια η νύφη Χάρις Δαμιανού, τι επάγγελμα κάνει [φωτο]

Ποια είναι η Χάρις Δαμιανού, που παντρεύεται τον γνωστό βουλευτή και μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο;

Την καλύτερη φάση της ζωής του διανύει ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, καθώς αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Χάρις Δαμιανού.

Τα ευχάριστα νέα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία από το εντυπωσιακό μονόπετρο με το οποίο έκανε την πρόταση γάμου.

«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε… Για πάντα…», έγραψε με αγάπη και πάθος ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Πώς της έκανε την πρόταση γάμου

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει.

Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει.

Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα.

Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων», δήλωσε στο Star ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Ποια είναι η Χάρις Διαμιανού βιογραφικό

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Καλλιάνου είναι η Χάρις Δαμιανού, η οποία είναι δερματολόγος.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, large άνδρας, με πολύ ωραία προσωπικότητα και χιούμορ. Περνάμε υπέροχα μαζί», δήλωσε από την πλευρά της στο Star.

Χάρις Δαμιανού – Γιάννης Καλλιάνος είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Ιουνίου.