ΠΑΟΚ: Αγωγή του Σιαμπάνη κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Γκαγκάτση

ΠΑΟΚ: Αγωγή του Σιαμπάνη κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Γκαγκάτση

ΠΑΟΚ: Αγωγή του Σιαμπάνη κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Γκαγκάτση

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, έκανε αγωγή κατά του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση αξιώνοντας 250.000 για την υπόθεση προσπάθειας δωροδοκίας του -όπως έχει καταγγείλει- πριν το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Τι απάντησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αντιπαράθεσης συνέχεια ανάμεσα στον Μάριο Σιαμπάνη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας ζητά οικονομική αποζημίωση από τους «ασπρόμαυρους», ύψους 250.000 ευρώ, για όσα ακολούθησαν μετά από την καταγγελία που έγινε περί φερόμενης προσπάθειας δωροδοκίας του πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, για τη 12η αγωνιστική της Superleague, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (13/12). Το αίτημά του έφτασε σήμερα στον «Δικέφαλο» με την επίδοση της σχετικής αγωγής.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας:  «Όλως τυχαίως, μια ημέρα πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την… Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000 € . Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 € στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή. Να μείνουν συντονισμένοι».

 

To άρθρο ΠΑΟΚ: Αγωγή του Σιαμπάνη κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του Γκαγκάτση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .