Πελώνη: Νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο

Πελώνη: Νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο

Πελώνη: Νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο

Μέσα από την απάντηση που έδωσε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε ότι αύριο Δευτέρα (05.04.2021), θα ανακοινωθούν νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές και τον Απρίλιο!

Επί της ουσίας, η κυβέρνηση παραμένει αμετακίνητη στην απόφαση να μην ανοίξει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη και να δώσει οικονομική βοήθεια, όπως είχε γίνει και στις επιχειρήσεις στη δυτική Αττική τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Αριστοτελία Πελώνη δεν αποκάλυψε ποιό θα είναι το μέτρο που θα ανακοινωθεί. 

«Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή», ανέφερε στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και την Κοζάνη με click away. 

Η Αριστοτελία Πελώνη απαντά και στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως «αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου».

Όλη η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.

Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα. 

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.

Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων;

Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;

Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.

Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή.

To άρθρο Πελώνη: Νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .